Tereperendezés a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat-nál

2021.10.02

Fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást ezért már 2015 óta szponzorként segítjük, támogatjuk a 31 éve működő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületet.

Az egyesület egyik fő tevékenysége, hogy lovasterápiás módszerrel segít a különböző mentális problémákkal küzdő gyermekek.

Együttműködésünk keretében kiemelten foglalkozunk a fóti lovasterápiás központ kiépítésével, fejlesztésével. Bontottunk épületeket, felújítottunk utakat, tavat építettünk.

Idén szeptemberben csapatépítő jelleggel egy önkéntes napot szerveztünk, ahol munkatársaink részt vettek a tereprendezési munkákban, amivel elősegítettük, hogy a szervezők időre el tudjanak készülni az október 1-3 között megrendezésre kerülő Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyükre.

Csapatainkkal kitakarítottuk és kifestettük a lovaskarámokat, kitisztítottuk a patak medret.

Későbbiekben segítünk létrehozni egy kalandparkot, amely a Dynamic Park nevet fogja kapni.

"Nagyon szépen köszönjük, hogy eljöttetek és önkéntes munkátokkal segítettétek a 2021. október 1-3. között megrendezésre kerülő CDI-W/CDI3*/CDIJ/CDIY/CDIP, CDN Díjlovas- és Lovasterápiás Versenyünk megrendezését.

Mint láttátok elég kis létszámú csapattal dolgozunk és nem lett volna lehetőségünk ezeket a munkákat elvégezni a segítségetek nélkül a versenyig.

Reméljük jól éreztétek magatokat nálunk és a jövőben is számíthatunk Rátok,

Még egyszer köszönjük,

Jó egészséget kíván Nektek kis csapatunk"

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületet csapata