KARRIER

17 ÉVE AZ ÉPÍTŐIPARBAN

Az SB DYNAMIC csapata 17 éves múlttal, szakmai tapasztalattal végez nagy tömegű gépi földmunkát, bont épületeket, épít és felújít utakat, vasút és villamos pályákat

Miért jó az SB Dynamicnál dolgozni? 

  • Biztos cég, 17 éves múlttal, 
  • Nagy megrendelői állománnyal rendekezünk, 
  • Folyamatos munkáink vannak, 
  • Versenyképes bért kínálunk.

Az alábbi pozicókhoz várunk jelentkezőket akár azonnali kezdéssel. 

A pozíciók leírásáért kattintson az adott pozicióra. 

ÉJSZAKAI ŐR

2024.02.09

Cégünk, az SB Dynamic Kft. magyar tulajdonú, mélyépítéssel foglakozó vállalat, mely a hazai építőipar meghatározó szereplője. Cégcsoportunkhoz keressük elhivatott, szakmailag kompetens éjszakai őr kollégánkat.

KARBANTARTÓ

2024.02.01

Karbantartói munkakörbe keressük új munkatársunkat.

Az SB Dynamic Kft., gépi földmunkával, út-vasútépítéssel foglalkozó vállalata pályázatot

Mélyépítéssel foglalkozó cégünk, nyerges billencses tehergépjárművek vezetésére várja gépkocsivezető kollégák jelentkezését, budapesti és Pest megyei munkavégzési területekre.
Amit kínálunk:

Cégünk, az SB Dynamic Kft. magyar tulajdonú, mélyépítéssel foglakozó vállalat, mely a hazai építőipar meghatározó szereplője. Cégcsoportunkhoz keressük elhivatott, valós tapasztalattal rendelkező kollégáinkat láncos és gumikerekes kotróra, bobcatre, minikotróra és homlokrakodó munkagépekre.

Az SB DYNAMIC KFT. 16 éve stabil helyet foglal el és meghatározó szerepet tölt be az építőipar piacán. Újpesti telephelyre, saját szerelőműhelybe, főállású munkaviszonyba Teherautó és munkagépszerelő kollégát keres.

Folyamatosan keresünk gépkezelőket, sofőröket. 

Ha szeretne nálunk dolgozni, küldje el önéletrajzát allas@sbdynamic.hu email címre. 

Amennyiben további kérdése merül fel a fenti pozíciók bármelyikével kapcsolatban, úgy telefonon a   +36306156909 számon állunk rendelkezésére.

Adatvédelem

Pályázóink személyes adatainak védelme kiemelt jelentőségű számunkra. 

Ezért tájékoztatjuk, hogy jelentkezésének elküldésével (önéletrajz, csatolt dokumentumok) Ön bekerül az SB Dynamic Kft. önéletrajz adatbázisába. Egyúttal biztosítani kívánjuk Önt arról, hogy a rendelkezésünkre bocsájtott adatokat cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében szigorúan bizalmasan és az előírásoknak megfelelően kezeli.

Az Ön személyes adatait kizárólag toborzás-kiválasztás céljából tároljuk és a toborzás-kiválasztási folyamattal megbízott munkatársaink kezelik, tartják nyilván és harmadik fél részére semmilyen célból nem adjuk át.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy adatait önéletrajz adatbázisunkban 3 hónapig tároljuk. 3 hónap elteltével, pályázati anyagának frissítésével lehetősége van továbbra is pályázóként adatbázisunkban maradni. Amennyiben adatainak 3 hónapon belüli törlése mellett dönt, azt kérjük írásban jelezze az allas@sbdynamic.hu email címen.