KARRIER

Folyamatosan keresünk gépkezelőket, segédmunkásokat. 

Ha szeretne nálunk dolgozni, küldje el önéletrajzát allas@sbdynamic.hu email címre. 

Amennyiben további kérdése merül fel a fenti pozíciók bármelyikével kapcsolatban, úgy telefonon a  +36 3057 80793 vagy a +361 369-6666 számokon állunk rendelkezésére. 

Adatvédelem

Pályázóink személyes adatainak védelme kiemelt jelentőségű számunkra. 

Ezért tájékoztatjuk, hogy jelentkezésének elküldésével (önéletrajz, csatolt dokumentumok) Ön bekerül az SB Dynamic Kft. önéletrajz adatbázisába. Egyúttal biztosítani kívánjuk Önt arról, hogy a rendelkezésünkre bocsájtott adatokat cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében szigorúan bizalmasan és az előírásoknak megfelelően kezeli.

Az Ön személyes adatait kizárólag toborzás-kiválasztás céljából tároljuk és a toborzás-kiválasztási folyamattal megbízott munkatársaink kezelik, tartják nyilván és harmadik fél részére semmilyen célból nem adjuk át.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy adatait önéletrajz adatbázisunkban 3 hónapig tároljuk. 3 hónap elteltével, pályázati anyagának frissítésével lehetősége van továbbra is pályázóként adatbázisunkban maradni. Amennyiben adatainak 3 hónapon belüli törlése mellett dönt, azt kérjük írásban jelezze az allas@sbdynamic.hu email címen.